Ask the Expert

First paragraph goes missing from field to browser

Hi! I have a Rich Text editable field in a form, which is designed to store text content I captured from Web pages. And I have a Web Domino server publishing documents based on the form.

The problem is always the first paragraph of text I copied into the field is missing in my browser. I viewed the HTML source, and it seems Domino did not pass this part to the browser.

When I'm editing a document in Lotus Notes, first I copy text I need from a Web page, then I choose Edit -- Paste Special -- Text to paste the text as unformatted text into the field.

I have found that CTRL-A, CTRL-X, Paste Special and Paste as "Text" can make the missing part visible. I cannot figure out why it happens. Please help me. Thanks a lot in advance.
I'm sorry, I don't know how to help you here. In my experience your method of pasting, using Paste Special and then choosing Text is a good cure for all kinds of problems that you might experience when pasting text that is somehow formatted in the source.

This was first published in September 2003

There are Comments. Add yours.

 
TIP: Want to include a code block in your comment? Use <pre> or <code> tags around the desired text. Ex: <code>insert code</code>

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy
Sort by: OldestNewest

Forgot Password?

No problem! Submit your e-mail address below. We'll send you an email containing your password.

Your password has been sent to: