Ask the Expert

Server hangs on Create Web admin after upgrade to 6.0.3

I upgraded a server from 5.0.8 to Domino 6.0.3. The install went well, and I took all the steps as outlined in the guideline Redbook. When restarting the server, though, it hangs on Create Web Administrator. We then removed the HTTP task from the INI file. It then hangs just after agent manager is started. And there is stays.

Things to mention:

  • DB2 on the server
  • Compaq server
  • 256 RAM
  • Disk space left 1.9 gigs
  • Anti-virus SAV
  • Runtme on C: data directory on E: drive
What can be the problem? Some are saying the RAM, others are saying the anti-virus must be stopped when doing this.
I can't give you a specific answer based on this information, but your RAM is far too low. I would not run a small server with less than 512 MB. I doubt the anti-virus software is the culprit.

This was first published in December 2003

There are Comments. Add yours.

 
TIP: Want to include a code block in your comment? Use <pre> or <code> tags around the desired text. Ex: <code>insert code</code>

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy
Sort by: OldestNewest

Forgot Password?

No problem! Submit your e-mail address below. We'll send you an email containing your password.

Your password has been sent to: